Kinesisk fläsklägg med calvados och ingefära
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2,5 kg fläsklägg , rimmat 3 st gul lök(ar) 6 klyfta(or) vitlök 1 odefinierad olivolja 1 burk(ar) hela tomater , + 1 burk vatten 2 st kanelstång/stänger 6 st stjärnanis 2 st piripiri , torkad 0,5 dl Calvados 1 tsk kinesisk soja 1 msk honung 1 paket svarta bönor , färdigkokta, eller motsvarande mängd hemkokta 2 bit(ar) färsk ingefära , (tumstora) 1 odefinierad szechuanpeppar , (kan ersättas med svartpeppar) 10 st röda plommon Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.