Kinesisk fläsklägg med calvados och ingefära
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk honung
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 0.5 dl Calvados
  • 1 paket svarta bönor , färdigkokta, eller motsvarande mängd hemkokta
  • 10 st röda plommon
  • 1 szechuanpeppar , (kan ersättas med svartpeppar)
  • 2 bit(ar) ingefära , (tumstora)
  • 2 st piripiri , torkad
  • 6 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 st gul lök (ar)
  • 2.5 kg fläsklägg, rimmat
  • 1 olivolja
  • 6 st stjärnanis
  • 2 st kanelstång/stänger
  • 1 burk(ar) hela tomater , + 1 burk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.