Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans medäppleklyftor, juice, dragon och vitlök. Skär kassler i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Servera med sallad och ris eller couscous 600 g kassler. 2 röda äpplen i klyftor. 1 dl koncentrerad äpplejuice
Avsluta med riven ost. Skiva och strimla kasslern. Servera på än gång med fräsch sallad. Stek lök till den blir lite glansig, tillsätt sedan kassler och stek i några minuter
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.