Ingredienser Portioner: 8 bufféportioner 50 g flagad mandel 2 stora päron (gärna conference) 2 msk flytande honung 140 g ädelost 5 pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Till desserter är det tacksamt att använda frukt så i veckan kokade jag päron i en kryddig lag och serverade dem med chokladgrädde och karamelliserade nötter
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
så en hamburgare medädelost och päron kan ju inte bli annat än lyckad. Och inspirerad av Milla bytte jag ut de annars obligatoriska hamburgertillbehören senap, ketchup och hamburgerdressing mot ädelost, päron och majonnäs istället
Dela, kärna ur och skär päronen i skivor. Lägg päron och rostad pepparkaka på 4 tallrikar. 2 päron. Stek dem i smör i en stekpanna tills de får fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.