Chokladmousse med vuxensmak Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 100 gram mörk choklad , (70 %) 3 msk grädde 3 st ägg , delade i vitor och gulor 1 odefinierad citronsaft , några droppar 1 krm salt 1 msk socker 1,5 msk Cointreau , Alt www.tasteline.com
Superenkel chokladmousse 1. Vispa grädden tills den bildar mjuka toppar. Vispa ner nötkräm i hälften av grädden, vänd ner resterande grädde Svt
Chokladdröm (chokladmousse) 1. Koka upp grädde och vanilj, låt dra en stund och värm upp igen. 2. Häll grädden i 3–4 omgångar över chokladen och rör under tiden tills den smält Svt
Chokladsås - enkelt recept 25 g smör 2 msk strösocker 1 msk vaniljsocker 1 msk kakao 0,75 dl mjölk www.recepten.se
Chokladsås Ingredienser Portioner. 4 1 msk smör 1 1/2 msk kakao 1 msk sirap 3 msk socker 1 dl grädde Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Camillas sötsyrliga citruspaj Pajskal125 g smör, rumsvarmt 4 dl vetemjöl 1 dl florsocker 2 äggulor. 1Fyllning10 äggulor, stora 2 burkar kondenserad mjölk sötad (à 397 g) 1 apelsin, ekologisk 1 grapefrukt, ekologisk www.koket.se
Ernsts kladdkaka på svarta bönor 1 förp färdigkokta svarta bönor (à 380 g) 75 g rapsolja, eller smält smör 3 ägg 1,5 dl rörsocker, eller strösocker 1 dl kakao 1,5 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl valnötter, grovt hackade www.koket.se
Semmelpaj Hej på er,. Måndag, ny vecka idag och jag vill dela med mig av ett nytt, underbart gott recept. Det är ju någon form av hysteri varje år när det kommer till semlor Hannas bageri
Knäckig toscakaka med äpple 100 g smör. 12 st ägg. 11. 5 dl strösocker. 11 tsk bakpulver. 12 dl vetemjöl. 10. 5 dl mjölk. 11 st äpple. 11 msk maizena www.hemtrevligt.se
Rombrûlée Sätt ugnen på 125°. Vispa samman gulor, 1 dl strösocker, rom och vispgrädde. Du ska inte vispa för mycket Svt
Glufstårta Sätt ugnen på 125grader vispa äggvitor med ättikan till hårt skum. vänd ner socker och vispa tills massan är styv Against the weight & harsh reality