6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
så en hamburgare medädelostochpäron kan ju inte bli annat än lyckad. Och inspirerad av Milla bytte jag ut de annars obligatoriska hamburgertillbehören senap, ketchup och hamburgerdressing mot ädelost, päronoch majonnäs istället
Bryn kycklingen i olja och lägg den i såsen tillsammans med zucchini ochpäron. Häll crème fraiche och mjölk i en kastrull, smula i osten och ställ på spisen
Skiva ädelosten i tunna skivor och strö över päronen, krydda med svartpeppar. Skiva päronen i centimetertjocka skivor och smörj in med olivolja och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.