8 bufféportioner 50 g flagad mandel 2 stora päron (gärna conference) 2 msk flytande honung 140 g ädelost 5 pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Till desserter är det tacksamt att använda frukt så i veckan kokade jag päron i en kryddig lag och serverade dem med chokladgrädde och karamelliserade nötter
The post Konjakskokta päronmedvaniljkräm & mandelglass appeared first on Matkonsulten. Päron. Dela vaniljstången på längden och koka upp den med ca en tredjedel av grädden
Dela, kärna ur och skär päronen i skivor. Lägg päron och rostad pepparkaka på 4 tallrikar. 2 päron. Stek dem i smör i en stekpanna tills de får fin färg
Karamelliserade äpplen. Att byta ut äppelpajen mot äppelskivor stekta i socker och servera med lite havresmul till är ju egentligen inte särskilt avancerat
Här är det senaste receptet jag hittade som jag ville prova, med några modifieringar. Varje gång jag gör vaniljkräm eller vaniljsås så börjar jag leta efter ett nytt recept att prova
Smarrigt med andra ord. Sjukt gott till hamburgare. När jag ej orkade äta mera hamburgare åt jag upp sista lökstrimlorna som det vore godis slank ner i ett nafs
(Med potatismjöl bör vaniljkrämen användas nygjord, med majsstärkelse kan den göras en dag innan. Förvara vaniljkrämen i kylskåp tills den ska användas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.