Jag har en ny officiell favorit medfläskfilé. Varken cambozola eller fläskfilé är ju nytt hos mig men den här kombinationen av de båda har jag inte gjort förut och det blev så himla gott
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Smaka av såsen med salt och peppar. Lars hade turen att få med sig resterna till jobbet idag. Så igår hade jag lite abstinens och bestämde mig för att lyxa till måndagsmiddagen
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Strö över valnötteroch persilja. Skär köttet i tjocka skivor och fikonen i bitar. Salta och peppra. Blanda ner crème fraiche, senap, dragon och honung i pannan
Vad sägs om en fläskfilé som legat i en örtig marinad ett par timmar för att sedan stekas i ugnen och serveras med en enkel rödbetsgratäng som smakar allt annat än enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.