Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Häll på balsamvinäger och krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på Karamelliserad Rödlök med getost som skulle vara till en lammburgare
Tomattoastmed nötter, chèvre och honung. Toast på svart trumpetsvamp i två lager. Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.