1,5 -2 kg tomat. 1 rejäl kvist rosmarin. 1 msk honung. Fördela vitlök, örter, honung, salt och peppar över tomaterna och baka dem sedan 1 timme i 180 grader. 1,5 -2 kg tomat. 1 rejäl kvist rosmarin. 1 msk honung. 1 timme i. 180 grader Tomaterna ska vara helt mjuka och ha börjat karamelliseras
Det blir egna rotfrutkschios, popcorn och kanderade nötter. Jag älskar kanderade nötter och mandlar. Kanel och kanderade nötter gifter sig bra i munnen det kan jag lova er
Min vardag,. Det har varit en lugn och skön förmiddag och lunchen är precis avklarad, framför tv. Köpte två färdiga kycklingspett (tyckte vi kunde unna oss det i dag)
En strut med kanderade lakritsmandlar. Igår visade Lina by the bay hur man kan dekorera en gran på olika sätt och idag tänkte jag bjuda på en enkelt julgodisrecept
Idag, den andra dagen av vårat test av Linas inspirationskasse, stod kycklingwraps på menyn. Vi själva är inte så förtjusta i mix-sallad på vintern, det smakar lätt halvdåligt redan när man öppnar paketet och när vi försökte spara lite till nästa dag blev det oätligt
1 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron. Sätt ugnen på 200°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min
Häll sockerlagen över frukten och låt stå övertäckt i rumstemperatur till nästa dag. På begäran kommer här receptet på de kanderade fikonen (eller annan frukt) som jag påbörjade igår
Till dessa supersmarriga skapelser serverades det, ägg, lite mer fikon, chaithé, philadelphiaost, limevatten och “jordgubbsmarmelad” som egentligen bara är jordgubbar jag kokt ihop med lite stevia strö och förvarat i kylskåpet, är väl mer som sylt men vad gör det när den är nyttigare än köpmarmelad
Lägg på ett lock och låt köttet sjuda, ca 11/4 timme tills innertemperaturen är 75º. Låt köttet vila 10 minuter i bul-jongen. 1 tsk salt. 1 st gul lök. 1 st morot. 1 bitar rotselleri. 10 st vitpepparkorn. 1 st lagerblad. 1 st timjan. 1 dl mjölk. 1. 1 msk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.