En underbar liten sak med massor avsmak från passionsfrukt, citron och varm vanilj. Det är något särskilt med de solgula och orangea färgerna och hur det effektfullt bryter av mot allt det vita
Här om dagen så såg jag ett program med Tina Nordström där hon använde sig av dom där rominlagda körsbären som man kan hitta i affären, sedan dess har jag försökt hitta på något roligt och gott sätt att använda dessa på och idag kom jag på det
Smörkrämen runt kanterna hade jag smaksattmed champagne. Lägg botten på ett serveringsfat och bre på ett lager med fluff och på det ett lager med mousse
och det firar jag med en fräsch och färgglad tårta. Sött och syrligt i en härlig tårtform. Jag gav mig på att försöka spritsa blommor med smörkräm vilket jag tyckte gick rätt bra
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.