- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl grönaärtor. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl grönaärtor
Smaka dig fram till din egen styrka, smaka av med salt och peppar. Blanda grönsakerna och häll över några matskedar dressing, blanda väl och lägg upp på ett vackert fat
(Ta gärna mer av alla kryddor för mustigare smak. Smaka av med salt och peppar. 1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
(Ta gärna mer av alla kryddor för mustigare smak. Smaka av med salt och peppar. 1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar. Nykokt färskpotatis - lagom för 4. 2 dl urkärnade svarta oliver. Nykokt färskpotatis - lagom för 4. 2 dl urkärnade svarta oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.