Grekisk htipitiLäggpaprikornaienbunkenärdeärvarmaochtäckmedettlockellerplast. Serverahtipitimedbröd, somendippsåsellersomtillbehörvidmatenSvt
Susannes bearnaisematolja. Omsåsenbörjar ”delasig” tillsätterdulitevattenochfortsättervispa. SmakaavmedresterandeingredienserSvt
Var dags mat - Kolja med täcke av soltorkad tomat, 4 portmskfinhackadesoltorkadetomater. Ströbrödetgörattsmöretstannarkvar. färsktomat. sammansmöretmedäggula, ströbrödochtomaterElsas Skafferi
Var dags mat - Kolja med täcke av soltorkad tomat, 4 portmskfinhackadesoltorkadetomater. Ströbrödetgörattsmöretstannarkvar. färsktomat. sammansmöretmedäggula, ströbrödochtomaterElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 portFörmerMedelhavssmakkanenkvistrosmarinellernågrabasilikabladgärnafåsmygasigin. Läggpåostochsoltorkadetomater, saltaochpeppraElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 portFörmerMedelhavssmakkanenkvistrosmarinellernågrabasilikabladgärnafåsmygasigin. Läggpåostochsoltorkadetomater, saltaochpeppraElsas Skafferi
Var dags mat - Guacamole av gröna ärtorKörallaingredienserimatberedaretillenjämnsmet. Smakaavmedsaltochpeppar. 3dlgrönaärtor. 1mogenavokado. 3dlgrönaärtor. 1mogenavokadoElsas Skafferi
Var dags mat - Omelette med mozzarella, tomat och limebasilikaLimebasilikanharblivitenfavoritihemmaköket. NågrabladienvardagssalladpiggaruppmedsinfriskasmakElsas Skafferi
Var dags mat - Pesto med kronärtskocka och soltorkad tomatSmakaavmedsaltochpeppar. Olivolja - ellerännuhellreoljanfråntomaterna. Läggskockor, tomater, vitlök, basilikaochparmesanienmixerElsas Skafferi
Var dags mat - Pesto med kronärtskocka och soltorkad tomatSmakaavmedsaltochpeppar. Olivolja - ellerännuhellreoljanfråntomaterna. Läggskockor, tomater, vitlök, basilikaochparmesanienmixerElsas Skafferi
Whiskysås à la ArneHemligheten med såsen är att offra lite av whiskyförrådets godaste flaska. Den ska vara riktigt rökig, något Islay-sorterna är kända för. Varför såsen heter Arne? Förklaringen är att Mats heter Arne som andranamn – ett ganska diskret sätt att uppkalla en maträtt efter sig själv. Servera såsen till kött av antingen det finare slaget som oxfilé eller det enklare slaget som pannbiff .svartpeppar, nymald. Stötgrönpepparkornimortelochblandanerdemisåsen. Rörnersmöretprecisföreserveringsåattsåsenblirblankalltommat.se
Var dags gröna mat - Gurksallad med chili och citron, 4 portSlåavvattnetsombildats. Svartpeppar. påcitronsaftocholja, blandavälochsmakasedanavmedpepparochElsas Skafferi
Var dags mat - Roti, indiskt bröd i stekpanna, 8 bröd7dlmjöl. 2dlvatten. 50grmjuktsmör. Deladegeni8delar, rullademtillbollarochkavlasedan. Stekkakornaienväloljadpanna, ca2minpåvarjesida. 7dlmjöl. 2dlvatten. 50grmjuktsmör. Deladegeni8delar, rullademtillbollarochkavlasedanElsas Skafferi
Var dags mat - Krämig citronpasta med ugnsbakad laxTillsättsaftochcitronochredsedanavsåsenmedlitemaizenautrörtikalltvatten. Värmupppastanisåsenochläggpåtallrik, lägglaxenovanpåochserveramedtElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling med chili, vitlök och timjanSättugnenpå175grochstoppainkycklingenica20minuter. 4kycklingfiléer. 2vitlöksklyftor. ½urkärnadrödchilifruktElsas Skafferi
Var dags mat - Baguette med kyckling och MangorajjaBlandaallaingredienser, smakaavmedsaltochpeppar. 2dlmajonnäs. 2dlmajonnäs. 1storbaguette. 300grtillagadkycklingElsas Skafferi
Var dags mat - Färsbullar med fetaost, oliver och timjan, 4 portBlandagärnaliteAjvarRelish, färskmyntaochpersiljamedmatlagningsyoghurtförenfrisksås. Blandaallaingrediensertillenjämnsmet, smakaavmedsaltochpepparElsas Skafferi
Var dags mat - Färsspett med Ras el Hanout och Jalapenos, 4 portstekdemismörtillsdeärfärdiga. Formatill ”korvar” och. Serveramedenhärligsalladpåmatvete - receptethittarduhärElsas Skafferi
Var dags mat - Ugnsbakade grönsaker med bacon och fetaostTomater. tomaterna. Tomater. Bakahelahärligheten20-25mintillsrotfrukternamjuknat. Potatis. Morot. BroccoliElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling med chili, vitlök och timjanSättugnenpå175grochstoppainkycklingenica20minuter. 4kycklingfiléer. 2vitlöksklyftor. ½urkärnadrödchilifruktElsas Skafferi
Var dags mat - Sallad med rödkål, broccoli och sesamfrö, 4 portdressingavolja, citronsaft, sesamolja, vitlökochhonung. Smakaav. kålensåfintdukan, gärnamedhjälpavenmandolinElsas Skafferi
Var dags mat - Roti, indiskt bröd i stekpanna, 8 bröd7dlmjöl. 2dlvatten. 50grmjuktsmör. Deladegeni8delar, rullademtillbollarochkavlasedan. Stekkakornaienväloljadpanna, ca2minpåvarjesida. 7dlmjöl. 2dlvatten. 50grmjuktsmör. Deladegeni8delar, rullademtillbollarochkavlasedanElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 portSmakaavmedsaltochpeppar. 1dlpesto. 1-2mskkapris. 1dlpesto. 1-2mskkapris. 700grfärskpotatis. 1rödlökElsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.