Smaka avmed salt och peppar. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Smaka avmed salt och peppar. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka avmed salt och peppar. Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås
Blanda melonen med gurka, citronsaft och örter. 4 dl tärnad melon i olika färger. 1/4 gurka, tärnad. 4 dl tärnad melon i olika färger. 1/4 gurka, tärnad
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. Fräs dem tillsammans med smör, persiljestjälkarna och timjankvisten utan att det tar färg
Smaka avmed salt och peppar. (Ta gärna mer av alla kryddor för mustigare smak. 1 brk krossad tomat. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min
1,5-2 kg högrev i tärningar. 4 vitlöksklyftor. 4 msk hel kummin. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner. 1,5-2 kg högrev i tärningar
red sedan av såsen med lite maizena utrört i kallt vatten. Häll av vattnet, lägg tillbaka. Skeda över kikärtor, dra några tag medpepparkvarnen och strö gärna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.