Såsen serverades medzucchini-tagliatellesoch kokt brysselkål med smör på. Jag som alldeles kom av mej med matlagningen medan vi var på resa och plötsligt måste koka mat varje dag
Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssåsmed krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. Såsen puttrar sakta medans pastan kokar. Under tiden hettar du upp en stekpanna och fräser på finhackad purjolök, vitlök och soltorkade tomater i lite olja
Hacka basilikan fint och blanda med crème fraiche. Servera med nykokt tagliatelle. En gammal favorit som jag hittat på Arla en gång i tiden är denna rätt med fläskfilé
Servera medtagliatelle. Stek köttfärsen och peppra. Häll i créme fraiche,buljongtärning och soja. Tillsätt purjolök och skinka som får fräsa ca 2 min. 250gr tagliatelle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.