Koka sedan lämplig mängd pasta och mixa medköttfärssåsen om ditt barn ännu inte äter större bitar. Har inte tidigare tänkt på att man faktiskt kan hoppa över att bryna färsen ochdärmed spar man in lite extra tid om man har bråttom, (vilket man allt som oftast har när middagen ska fram på bordet och man är vrålhungrig)
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj ochförstärkamed till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomater och getost
Egentligen är det en restpaj, där en överbliven kokt potatis fick hänga med i pajdegen, ochköttfärssås som blivit över efter tacomiddag fick utgöra fyllning tillsammans med en stump zucchinioch en likaledes överbliven klick smetana
4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Krävs kanske lite träning för att det ska blir lyckat, ha därför lite tålamod. Fyllningrotselleriauberginezucchinibroccolikörsbärstomatergetost, chevrérostade valnötterrostade pumpakärnorärtskott till garneringSkär rotselleri i tärningar och stek på medelhög värme
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar medzucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.