Servera tillsammans medris. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Köttfärssås. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och vitlök tillsammans med färsen så att färsen blir genomstekt
Och här kommer dagens middagstips med fokus på alla bra matrester som ni säkert har i kylen idag. Kanske finns det lite gammalt ris (bra grej att ha frysen), lite grönsaker (färska eller frysta) och ägg som kan ha gått ut för ungefär en månad sedan
4 1 rödlök 600 g strimlad kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 250 g körsbärstomater Att ha hemma 4 port ris 1 msk olja salt peppar 1/2 dl chilisås 1 dl mjölk 1 tsk timjan Lägg till i inköpslistan
Krydda med salt och svartpeppar. Hacka lök och vitlök fint och stek mjukt i olja. En riktigt krämigköttfärssås får man om man häller i grädde som får koka in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.