Skala och skiva potatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja
salt och malen vitpeppar. Skär svampen (använde kantarell, trattkantarell, rödgul trumpetsvamp och karljohan) i mindre bitar, stek i kokosolja tills vattnet kokat in, salta, peppra och rör ner resten av ingredienser till såsen
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.