Söndagstortellini medköttfärssås Spara Skriv ut Portioner. Förslagsvis kan du servera dessa söta baguettesnittar med romatica-tomater och ricotta från Apulien till förrätt
Lägg en klick crème fraiche på skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min. 8 skivor lufttorkad skinka. 1 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Linda varje kycklingfilé med två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt medcrémefraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Servera med pasta och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksås och kycklingfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.