Servera såsen med nykokt pasta och smula över den sistafetaosten. Imorgon ska jag ioch för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot igipsoch rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar ochskridsko-jagande, middagaroch födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Extra stora köttbullar som badar itomatsåsoch gräddas i ugnen med parmesan och mozzarella. Eftersom jag är en sucker för körsbärstomater, och gärna i ugn, slängde jag med några stycken i formen tillsammansmedköttbullarna
Blanda färsen med kryddorna och rulla stora köttbullar eller mindrebiffar. Köttbullarmed smak. Lägg köttbullarnaitomatsåsenoch koak på svag värme tills bullarna är genomkokta
Idag serverade jag tomatsåsenmed bönpasta ochfetaost. När pastan kokat klart, riv ner blad medbasilikaitomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan iportionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåseni pastan)
Servera köttbullarnaitomatsåsentillsammansmed pasta och bondbönor. Tillsätt krossade tomater, vatten och buljong och låt såsen småputtra under lock medan du gör köttbullarna
Lägg upp köttbullarna på faten ochtomatsås ovanpå (jag gör såhär för att det blir "kladd" i botten på stekpannan som jag tycker är äckligt, annars kan man göra tomatsåsendirekti stekpannan) och ta fram byttorna med blomkålsmos ur ugnen när osten är lagom smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.