Servera medpotatisoch en god sås. Man kan titta på ”Allsång på Skansen” medan man väntar… eller titta på fotboll i stället om man är lagd åt det hållet Jo, men visst, kan du bjuda på den nybakad också
Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan iORDENTLIGTmed salt och peppar, chili- ochpaprika-pulver
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. När löken är klar häll itomathacketoch dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
IngredienserPortioner. 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Tillservering bröd kalamataoliver Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Strö gärna över lite extra timjanoch servera med rostade rotfrukter och en god sås. Jag tycker att det går jättelätt om man har en bitplastfolie under köttfärsen, då kan man hjälpa till att rulla medfolien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.