Häll över olivolja ochcitronsaft. Skär tomater, rödlök ochpersilja fint. Själv är jag inte direkt någon flitig svampplockare och då är det ju tur att vi har en svärfar som förser oss med torkade kantareller
Stora Italienskaköttbullarmed parmesan, salvia och lite rosmarin i smeten. Att sätta sig en kväll, lite trött efter jobbet och dagis och mumsa i sig Lady ochLufsenköttbullarmed pasta och hemkokt tomatsåstill kan förgylla vilkenkulen regnig höstdag som helst
Tillsätt cocktailtomaterna, salt, svartpeppar ochcitronpeppar. Tillsätttonfiskenochpersiljan. Värm upp en stekpanna, klicka i smör och vänta tills det börjar fräsa
Köttbullarna har mycket smak liksom tomatsåsenmed spiskummin och frisk smak av citronskal. Börja medden mustiga ochcitronfriskatomatsåsen så att den får puttra en stund
Mixa kokta ärtor tillsammansmedriven parmesan, citronsaft, örter, salt och peppar tillen ärtkräm. Typ mackor eller en skål med fil… Men jag behövde ju en matlåda till imorgon med så då fick det bli något enkelt, vilket resulterade i en pasta linguini meden ärtkräm med smak av citronoch parmesan
Strödde lite citrontimjan över och sedan var den klar att njuta av. Kvällens friterade risottobollar med morotstzatziki till kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.