Jan Lööv – kock på Omni Hotel i Dallas USA
Vardag med Nordefors
Vardag med Nordefors
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tidigare arbetsplatser
  • 11/11/11 och det har varit full rulle nästan hela tiden. I restaurangen jag jobbar i gör vi frukost, lunch, middag och rumservice 24 timmar om dygnet, vi stänger aldrig. Vi har 1001 rum Det som är riktigt kul är att vi har friheten att köpa riktigt lokala råvaror från olika odlare som vi har andelar i. Vi vet ibland vilka grönsaker som kommer och ibland inte. Det beror ju på vädret. Vi köper också hela grisar som vi styckar och använder på våra menyer på lunch, buffét och á la carte . Vi gör vår egen skinka,korv och chorizo efter egna recept som vi har utvecklat för att passa oss. När vi har tid så gör vi också sylta på grishuvudet och paté på levern. Vi gör också vår egen varmrökta korv.
  • 2500 kuvert på en dag plus rumservice med ytterligare 500 kuvert Dallas är en sk convention city och vi får stora företag från hela landet och världen som har konferenser i Dallas och det kallas citywide. Det innebär tiotusentals gäster i staden och då är alla stora hotell är fullbelagda. Omni Hotel ligger precis vid konferensanläggningen som kan hysa trettiotusen personer eller fler så när det är full belagt blir det en del att stå i.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.