11/11/11 och
det har varit full rulle nästan hela tiden. I restaurangen jag jobbar i gör vi frukost, lunch, middag och rumservice 24 timmar om dygnet, vi stänger aldrig. Vi har 1001 rum Det som är riktigt kul är att vi har friheten att köpa riktigt lokala råvaror från olika odlare som vi har andelar i. Vi vet ibland vilka grönsaker som kommer och ibland inte. Det beror ju på vädret. Vi köper också hela grisar som vi styckar och använder på våra menyer på lunch, buffét och á la carte . Vi gör vår egen skinka,korv och chorizo efter egna recept som vi har utvecklat för att passa oss. När vi har tid så gör vi också sylta på grishuvudet och paté på levern. Vi gör också vår egen varmrökta korv.
2500 kuvert
på en dag plus rumservice med ytterligare 500 kuvert Dallas är en sk convention city och vi får stora företag från hela landet och världen som har konferenser i Dallas och det kallas citywide. Det innebär tiotusentals gäster i staden och då är alla stora hotell är fullbelagda. Omni Hotel ligger precis vid konferensanläggningen som kan hysa trettiotusen personer eller fler så när det är full belagt blir det en del att stå i.
När man hör och tänker påUSA och speciellt då Texas, är bland det första som poppar upp i huvudet givetvis JR Ewing (jag har faktiskt träffat Larry Hagman dagarna innan han tyvärr gick bort), Bobby, Pamela, Sue Ellen
God fortsättningpå det nya året. Bryn köttet på hög värme och salta runt hela entrecoten. Nu har man hunnit med att ladda upp batteriernainför ett nytt år av utmaningar och möjligheter, det ser jag fram emot
KrämigkycklingpajAntal personer. Kungens kock. Strö på vetemjölet och rör om. Skär kycklingismåbitar. Strimla purjolöken och paprika, häll av svampspadet, spara det
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost på Årets Kock. Ett stort antal kockar från norr till söder i landet har intervjuats om trender i köken
Hacka löken med persiljanfint. Även massa olika produkter börjar trillaini lådan och idag presenterar jag en nyhet för mig, nämligenkockens kryddor från Rosengård
Fräs löken i smöret i en mellanstor kastrull på medelvärme. Broccoli- och ostsoppa. Kungen kock. Tillsättbroccoli och mjölk och koka på medelvärme tillsbroccolinblivit mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.