Tobias Andersson - Krögare och kökschef Edsbacka Bistro i Strängnäs. God fortsättning på det nya året. Här kommer ett enkelt, snyggt och väldigt gott recept på vildsvinsentrecote som passar utmärkt till middagsbjudningen
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Smält smör i en kastrull och blanda sedan i pressad vitlök och alla kryddor. Trä potatisarna påspett. Idag gjorde jag mina elever potatisskruvar på vår lektion
Lägg på en plåt med bakplåts-papper. Hallon- och. Passa på att baka något i helgen. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
4 1/2 purjolök (à ca 200 g) 1 röd chili 250 g körsbärstomater 300 g spaghetti 1 riven vitlöksklyfta 2 msk olivolja 2 dl vispgrädde 2 tsk finrivet citronskal ca 200 g skalade kräftstjärtar 1 1/2 dl finriven parmesanost salt svartpeppar Vid servering dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Grillspett600 g fläskkarré, benfri i bit 2 chorizokorvar, tunt skivade 0,25 spetskål, skuret i grova bitar 2-3 dl barbequesås smör, till stekning olja, till pensling salt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.