Årets kock, Tore Wretman och grön remake på dillkött
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Ingredienser
  • 2 dl / 190 gram vatten
  • 1 dl / 100 gram vitvinsvinäger (6%)
  • 3 msk / 60 gram agave
  • ½ tsk / 4 gram salt
  • Ingredienser
  • 1 msk shoyo (kan också ersättas med tamari eller soja)
  • 2 msk solros- eller olivolja
  • Örtsalt
  • Krossad svartpeppar
  • 1/2 rotselleri, skalad och skuren i skivor om en ½ cm
  • Ingredienser
  • 1 palsternacka (ca 200 gram)
  • ½ purjolök, bara det vita
  • 1 gul lök
  • En nypa torkad timjan
  • En liten klyfta vitlök, skalad
  • 1 matsked / 10 gram löst grönsaksbuljong i pulver
  • 2 lagerblad 8 vitpepparkorn Tillräckligt med vatten för att täcka grönsakerna, ca 1 liter ——————————–
  •  
  • Lägg till grytan senare
  • Ingredienser
  • 1,5 dl växtbaserad mjölk såsom cashewmjölk, ris- eller sojagrädde
  • 2 msk färsk citronsaft
  • 1 msk agave
  • Salt och mald vitpeppar
  • 2-3 dl dill, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.