På bilden. FredrikGustafsson Kökschef Vatten Gourmet & Café Tjörn Göteborg. fredrik. gustafsson[@]gmail. Den här moussen går otroligt fort att göra och man får in massa luft med kolsyrepatroner som ger en bubblig konsistens
Nu är sommaren slut och alla är förmodligen tillbaka på jobbet. Kockenstips – alla tipsfrånFredrik. Förrätt, Fisk, FredrikGustafsson, Kockenstips, Middag, Okategoriserade Tagged
Putsa gåsen på överflödigt fett och koka det i vatten. Eftersom vi är i samma veva som Mårten Gås firas så blir första tipsetfrån mig rosastekt gås med rödkål, brysselkål, äpplen och katrinplommon
Så det är ett hett tips till nästa gång ni får sallad över. salt och peppar från kvarn. Ruccolaolja är jättegott att droppa ner i tomatsoppa eller många andra soppor, som dressing på sallad eller att ringla på ett gott bröd när man ska göra en medelhavsinspirerad macka
Snitta köttet lätt på båda sidor och lägg ner det i en plastpåse tillsammans med marinaden. Strö över gräslök, flingsalt samt en nypa svartpeppar och vänd försiktigt potatisen i smöret
Alla tidigare KockensTips. Sätt ugnen på 225°. Alla tidigare tipsfrån Tomas Lindh 600 g rabarber. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
* Spritsa bondbönecreme, lägg en bit filet över, ringla skyn från filettillagningen. Lägg på trattkantarellfräs på ena sidan samtutanpå rullen och rulla ihop till en rulle
Bottna soppskålar med hackad kyckling och slå på varm soppa. Jan Löövs tidigare tips. Toppa med I sopp skålar läggs kyckling i botten varm soppa slås på och toppas med avokado, riven cheddarost och tortillastrips
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Slå på vin och häll på med vatten så det täcker. Alla tidigare KockensTips. Ställ grytan i ugnen och kör på 120 grader i ca 4 timmar. Alla tidigare tipsfrån Tomas Lindh Lammlägg bräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.