Jamie Olivers lätthalstrad carpaccio med rosmarin och svamp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 balsamvinäger
  • 1 svamp , färsk, t ex kantareller och champinjoner
  • 1 knippa(en) blandad sallad , (rosésallat skall ingå)
  • 1 parmesanost , i bit
  • 1 svartpeppar , nymald
  • 1 havssalt
  • 1 tryffelolja , några droppar (kan uteslutas)
  • 1 olivolja extravergine
  • 500 gram oxfilé , med senorna borttagna, skuren i 1 cm skivor
  • 1 knippa(en) rucola , rejäl
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , finskuren
  • 1 rosmarinblad , från 2 kvistar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.