) JamieOlivers delikatesspotatis med vitlök ochrosmarin. (Jamie kastar runt potatisarna lite snyggt. Smaksätt med salt, nymalen svartpeppar och lite färsk rosmarin
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprättmed krispiga brödsmulor, rosmarinoch vårlök. Salta och peppra svamparna lite snabbt och lägg upp på en tallrik och toppa med brödsmuleblandningen
Glutenfritt olivbröd med timjan, rosmarinoch oliver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Det är en del moment att göra men pastarätten blir jätte god med de vinbreseradade purjolökarna, parmaskinkan, parmesanosten och den krispiga pangrattaton medsvamp, vitlök ochrosmarin
Receptet är komponerat av Jamie Oliver och kommer ur boken. Jamies Italien, Albert Bonniers förlag. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Receptet är komponerat av Jamie Oliver och kommer ur boken. Jamies Italien, Albert Bonniers förlag. Droppa över god olivolja och avsluta med favoritpålägget
Häll ut degen i långpannan och tryck ut den med mjölade händer. Gör många hål med fingrarna i brödet. Ringla olivolja över brödet och strö över flingsalt och hackad rosmarin
Detta bröd har jag smaksatt med ajvar relish, oliver ochrosmarin för att ge det lite extra smak. De långa jästiderna bidrar också med massor av smak och fin konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.