Jamie Olivers perfekta ugnsstekta kyckling med citron och örter
Carolines Mat & Hälsoblogg
Carolines Mat & Hälsoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner 1 hel frigående kyckling på
  • 1,1-1,4 kg jag använde mig av Bjärefågel
  • Salt och peppar
  • 3 små nävar färska örter (basilika, persilja, mejram) repade och finhackade
  • 4 msk olivolja
  • 1 citron halverad
  • 4 rivna lagerblad
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 5 minuter Vänd sedan den andra bröstsidan nedåt och låt den stå i
  • 5 minuter Lägg sedan kycklingen med bröstsidan uppåt och stek i
  • 1 timme
  • 225 grader Jag serverade kycklingen med råris, broccoli och en vitlökssås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.