Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkornaoch fräs dem någon minut
När jag gör tomatsås så har jag inga exakta mått utan går mer på känsla, så även i fallet med pastan på bilden medan som är spagetti i tomatsås med plommontomater, salladslök och chili som ger lite härligt sting till såsen
Receptet är komponerat av Jamie Oliver och kommer ur boken. Jamies Italien, Albert Bonniers förlag. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
) JamieOlivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. (Jamie kastar runt potatisarna lite snyggt. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.