Börja med att bottna en ugnssäker form med ett jämnt lager potatis. Skeda över lite äggstanning, täck med laxskivor och skeda ut ytterligare lite stanning
Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien. Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka
Rydberg600 g oxfilé, eller biff 2 gula lökar, finhackade 30 g smör 800 g fast potatis, skalad och i 1 cm stora tärningar 0,5 kruka färsk kruspersilja, hackad
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Förutom att hitta på roliga saker med familjen så är musik ett stort intresse
På med riven ost och in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter, tills det har fått en fin färg. Jaha ja, jag kan inte påstå att isterband är direkt någon favorit
Inlägget Bli Vegan – En intervjumed Ulrika Hoffer dök först upp på Grönt varje dag. En vegan har valt en livstil som helt avstår från allt som kommer från animalier, kläder, skor, hygienartiklar, tillsatser i livsmedel & inte minst löpe som finns i ost
Till efterrätt blev det äppelpaj med segt knäckigt täcke. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.