Smör att steka i. God parmesanost, grovt riven. Koka pastan enligtanvisningar på paketet. Stek den skivade löken mjuk på medelstark värme, tillsätt den skivade svampen och
Fyll en ugnssäker form med tomatsåsen och lägg cannellonin ovanpå. Fyllningcannelloni. Eftersom tomatsåsen ska ini ugnen sen behöver den inte puttra så länge utan går klart i ugnen sen
Igår blev det spenat- och ricottafylldacannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Gjorde häromveckan en grymt god cannelloni. Var litebesvärligt och tog litetid, men så värt det. På resterna av broccoli- och blomkålskrämen, som innehöll massor med vitlök och sardeller blev det en pastasås
Att göra sin egen tomatsås o pizzadegtillsinpizza är helt värt, både godare o utan tillsatser. Igårtillmiddag flyttade Tinaskitchen ut för pizzabak på grillen
Jag valde att göra mintomatsås ganska så slät. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Bre ett lager tomatfyllning på den utkavlade pizzadegen. 11 tsk torkade örtkryddorHäll de passerade tomaterna i en kastrull. Låt såsen koka ihopi 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.