Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Häromdagen fick jag frågan i en intervju, och jag kom fram till att jag inte kunde säga något särskilt kök, men mitt hjärta klappar nog ändå lite extra för Italiensk mat kom jag fram till Vilket av världens kök tycker ni bäst om
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast. Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen
En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
fylld mednyttiga godsaker och bakas ut på direkten. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Har faktiskt hunnit med alla dessa soppor sen nyårsafton. Det jag gillar mest med soppa är att allt finns i en och samma gryta och att det motiverar mig till att äta mer grönt
Det fick bli min heta kycklingrätt med lime, ingefära o vitlök. Det var många både gamla o nya deltagare, kände responsen från deltagarna som såg både trötta, glada o nöjda ut när de gick därifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.