Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Förutom att hitta på roliga saker med familjen så är musik ett stort intresse
Inlägget Bli Vegan – En intervjumed Ulrika Hoffer dök först upp på Grönt varje dag. En vegan har valt en livstil som helt avstår från allt som kommer från animalier, kläder, skor, hygienartiklar, tillsatser i livsmedel & inte minst löpe som finns i ost
Igår ringde DN mig och hade en intervjumed mig mellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Tjälknöl, eller Tjälknul är en klassiker i det nordiska köket och uppstod genom att Ragnhild Nilsson, som var gift med en älgjägare, bad sin glömske man att tina älgsteken i ugnen dagen innan hon kom hem
Tina fisken och dela den i bitar och krydda med Seafood & Fish-kryddan runt om. För några dagar sedan hittade jag ett intressant recept på Torskgryta på den här fina bloggen, Fröken Nilssons kök
Göran Nilsson. Jag har gjort om rätten lite med tanke på att b. Filé mignong Black and White som jag fick lära mig består ut av en bit oxfilé med tryffelsås och kalvfilé med sparris och bearnaisesås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.