Vi har vårt högkvarter i Grillbunkern som är belägen i Bråta industriområde i Mölnlycke. Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage
Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien. Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Ghee är mest förknippat med indisk eller pakistansk matlagning och används istället för olja. Kaffefilterhållaren riggades med kaffefilter och det nu mer separerade smöret hälldes försiktigt genom en finmaskig sil ned i kaffefiltret, lite i taget direkt ned i den burk jag tänkte förvara härligheten i
Varmrätt. Grillad havskräfta i en ghee / ett renat smör med vitlök, persilja, dill och anchochili. Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”
Varmrätt. Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Att fortsätta utvecklas inom området tillsammans med vårt grillteam Team Bad Company. Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik
I fredags var jag med min kompis Linda och hennes kompis Malin på Mr French i Gamla stan. Efter att ha hört mig för med andra verkar det vara ett ställe att rekommendera även för att äta en riktig middag, åtminstone om man gillar seafood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.