Börja med bottnen. Ta ut pajen ur ugnen och bred crème fraichefyllningen ovanpå drottningfyllningen. Smula kexen för hand genom att lägga kexen i en plastpåse och krossa dem med en kavel, eller i en matberedare med kniven isatt
Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Förutom att hitta på roliga saker med familjen så är musik ett stort intresse
Inlägget Bli Vegan – En intervjumed Ulrika Hoffer dök först upp på Grönt varje dag. En vegan har valt en livstil som helt avstår från allt som kommer från animalier, kläder, skor, hygienartiklar, tillsatser i livsmedel & inte minst löpe som finns i ost
Croqueta eller Croquette, spansk tapas drottningen en typisk tapa som du kan prova i barer eller restauranger i hela Spanien och spansk kockar laga det med olika ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.