Drag av skinnet på isterbanden lägg dem i en ugnsform, mosa ihop dem hårt med en gaffel. Vispa ihop ägg och mjölk, salta och peppra häll detta över isterbanden, ställ in i ugnen i 200 grader cirka 45 minuter eller till äggstanningen är klar
Rydberg600 g oxfilé, eller biff 2 gula lökar, finhackade 30 g smör 800 g fast potatis, skalad och i 1 cm stora tärningar 0,5 kruka färsk kruspersilja, hackad
God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Hej på er. Äntligen har jag fått till en uppdatering. DReceptet idag är absolut ingen "nyhet", ni har säkert sett det på många andra bloggar och i tidningar
Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider. De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.