Skär skinnet avlaxen och skär fisken i ganska stora tärningar. Med egna späda lila bönor avsorten "Blauhilde" (eller var detmöjligen "Violet podded stringless") och ljusgula extra goda morötter, "Jaune du Daubs"vill jag göra det absolut mesta avdem
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
När de svalnat kan du skära en skåra i varje och sedan gröpa ur köttet med sked. Huvudingrediensen i en baba ganoush är aubergine som grillas och sedan smaksätts med olika örter, kryddor och smaker
Så har jag inte alltid tänkt menmedtiden har jag medvetet försökt ändra mitt sätt att tänka, vi är vad vi tänker, och gjort val som idag gör att jag är rätt tillfreds med min vardag
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med Dulce de Leche utblandat i smeten, medanden lille (Marco) ville ha en Dulce de Leche tårta med, hans andra favorit, choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.