1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och finhacka löken. Bryn färs och lök i rapsoljan i en gryta. 2. Smula sönder brödet och blanda med vattnet, Häll ner blandningen i grytan
Vällagad mat med massor av smaker och enligt utsago ska den smaka autentiskt indiskt. På indiska restaurangen i stan (ja, det finns två egentligen men jag föredrar den ena) får man alltid enormt god mat
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomater, tomatpuré, worcestershiresås och strimlade, soltorkade tomater
Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoni i kryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
I bland blir jag bara irriterad över att läsa allas statusrader på "fejjan" om hur underbart allt är, vilket underbart väder det är och hur långt man har sprungit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.