Färsgratäng
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 1 msk smör
  • 400 g blandfärs
  • 1 st burk hela tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk worcestershiresås
  • 10 st marinerade soltorkade tomater
  • salt
  • 800 g potatis
  • 25 g smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 st äggula
  • salt
  • 1 dl grevéost
  • 1 msk persilja

Beskrivning

Kommentarer

  • Sven-Erik Johansson

     - 

    Riktigt gott faktiskt. Satte i lite fond i köttfärsen och det blev den inte sämre av.

  • lillemoreng

     - 

    Tack för tipset.

Logga in eller Registrera för att kommentera.