Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingrediensernafärdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Marinadtillkycklingen. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vinågonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Idag blev det ingrediensernakyckling och grillchips. Jag vet inte vad jag skall säga, men idag har det varit höstväder… tur att man är tålmodig och tror på en varm sommar
Eftersom vi upplever det svårt att få tag på färdigstyckadekologiskkyckling så köper vialltid hel ekologisk svensk kyckling eller gårdskyckling från gårdsbutiker som vitillagari vår Crock-Pot
Kryddig och mustigindisk curry med kyckling. Recept på fler goda indiska grytor hittar du HÄR. Dra bort skinnet från kycklingklubborna och dela dem imitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.