Lägg i köttfärsen i en bunke. Lägg i löken i bunken i köttfärsen blanda med salt och peppar. Lägg plastfolie på köttet och banka med en slev tills köttfärsen blir platt
Lägg köttfärsen i en bunke och häll på hälften av ströbrödssörjan och blanda ordentligt. Lägg sedan ut köttfärsen på ett bakplåtspapper och tryck ut det jämt över hela bakplåtspappret
Stek sedan lök och kål i lite smör och tillsätt köttfärs. 500 g köttfärs. 2,5 dl öl (porter) 500 g köttfärs 300 g vitkål 600 g fast potatis 2 gula lökar smör 2 msk timjan, hackad 2 msk körvel, hackad 3-4 dl kalvfond (ej koncentrerad
Riv rödbetor och morot på grova sidan av rivjärnet. Finhacka löken och stek den tills den får färg. Blanda sedan alla ingredienser förutom salladsblad i en bunke