Ta upp fisken med hålslev och arrangera den snyggt i en form. Kyl hela anrättningen, garnera med dillvipporna och servera med några goda, kalla fisksåser (se "Fisksåser" under "Förbereda Fisk"
Jag och mamma (som åter var min medföljare då Mattias börjat jobba) valde Östanås Fiskgryta med fänkål och räkor, Filippa valde Nattbakad kalvrostbiff medsommargrönt och velouté (velouté är en sorts sås) och Gustaf valde barnalternativet köttbullar, potatis och lingon
Så himla vackert & mysigt att gå på berget & längs med havet mellan sjöbodarna. Men senaste dagarna har det inte blivit några promenader, har varit fullt upp med Lisebergsbesök & sen kom fina vänner från Stånga på besök o övernattade
Och med vetskapen att vi om en månad landar i Kroatien så känns det inte så jobbigt. Dessutom har jag inte kommit överens med sängarna & haft på gränsen till nackspärr till & från under hela semestern
Startade dagen med ett fantastiskt gott litet grön-monster. Sommargrönt morgonmonster. Den blev härligt sommargrön och med lite nötter och tranbär ovanpå blev det riktigt vackert
Mosa med smör. Fyll horngäddorna med fyllningen och förslut med tandpetare. Servera med spenatblad. Gör i ordning fyllningen genom att koka eller ångkoka sötpotatisen till den är mjuk
Örtmarinerade kycklingbröst medsommargrönt och Sauce Verte. Blanda resten av örterna i Smooth Chopper med majonnäsen och crème fraichen till en kall Sauce Verte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.