UltraPro Grillfat Örtmarinerade kycklingbröst med sommargrönt och Sauce Verte
teamgravity
teamgravity
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Örtmarinerade kycklingbröst med sommargrönt och Sauce Verte
  • 1 person
  • Färsk persilja
  • Färsk dill
  • Färsk ramslök (eller lite mer persilja, dill eller gräslök)
  • Färsk gräslök
  • ½ - 1 dl olja till marinad
  • Salt och peppar
  • 1 kycklingbröst 2 msk majonnäs
  • 4 msk lätt-crème fraiche
  • 3 - 4 små färska morötter med blast
  • 2 färska gröna sparrisar
  • 2 färska vårlökar
  • 6 - 8 stjälkar med färska ärtor
  •  
  • Tillvägagångssätt kycklingbröst och sommargrönt
  • · Skala morötterna med Vertikal Grönsaksskalare (låt gärna 1-2 cm av blasten vara kvar).
  • · Knäck sparrisen 3-4 cm från änden. Skölj dem och skär dem i 3 bitar på snedden.
  • · Skär bort rotspetsen av toppen på vårlökarna och dela lökarna i 2 bitar på snedden.
  • · Rensa ut ärtorna från stjälkarna.
  • · Lägg grönsakerna runt kanten på Ultra
  • Pro™ Grillfat och lägg på locket. Tillbered kycklingen och grönsakerna i mikrovågsugn på 360 watt i cirka 10 minuter
  •  
  • Anrättning
  • · Skär kycklingbröstet i 4 bitar med U-Series Kockkniv och arrangera dem prydligt på en tallrik.
  • · Lägg på grönsakerna och avsluta anrättningen genom att hälla lite Sauce Verte på kycklingen. Servera resten i Elegance Skål 6 dl vid sidan om.
  • · Servera med kokt potatis, ris, pasta eller nybakt bröd.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.