Koka ärterna och blanda dem med olivolja. Krydda med hyvlad parmesanost. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka pastaknytena i 3 minuter, häll av vattnet och rör ned lite smält smör. 2 paket Cappelletti Prosciutto Crudo , (fyllda pastaknyten)
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Blir väldigt vackert och fint på ett fat och med mycket gottis så passar pastarätten nästan alla. Snart kommer jag kunna stava prosciutto utan att behöva tänkta på hur det stavas jag gillar det så himla mycket
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Men andra ord finner ni först i botten ett tunt lager av aprikosmarmelad och därefter har jag toppat medprosciutto, riven mozzarella och färsk basilika
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Tänk er den söta karamelliserade persikan som passar perfekt ihop med den krämiga ädelosten. De tillsammmans möter en härlig sälta från ett prosciuttokrisp och det hela blandas ner i en färgsprakande grön sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.