Servera medpasta. Hetta upp en stekpanna med matfett och stek köttet någon minut på båda sidorna. Finhacka basilikan och skär mozzarellan i mindre bitar
Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Blanda upp medpastanochmozzarella som delats i bitar med händerna. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Häll även i pastan, tillsätt peston och rör om. Här kommer ett recept på en löjligt enkel pastarätt som både går fort att göra samt smakar fantastiskt gott
Servera med valfri pasta. I det här receptet har jag blandat mest italienska smaker med lite svenskt i form av sparrisen och resultatet blev väldigt bra
Det är då jag blir så glad att jag bloggar för nu kommer jag ju inte att glömma bort den igen…Det är en jättebra rätt att bjuda på faktiskt, även om pasta kan vara lite trist som bjudmiddagsmat
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.