Koka ärterna och blanda dem med olivolja. Krydda med hyvlad parmesanost. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka pastaknytena i 3 minuter, häll av vattnet och rör ned lite smält smör. 2 paket Cappelletti ProsciuttoCrudo , (fyllda pastaknyten)
Lägg Tortellini Grandi con ProsciuttoCrudo Barilla i en kastrull med vatten. Skär kronärtskockorna i skivor och lägg dem i vattnet tillsammans med pastan
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.