Servera med salladen, sparrisen, de pocherade vakteläggen, stekt bröd och ringla hollandaisen över. Ställ åt sidan medan du pocherar äggen och göra såsen
Vit sparris medpocherat ägg, citronhollandaiseochkrassePortioner. Börja medhollandaisen. Fyll en större kastrull till hälften med vatten och placera en mindre kastrull inuti den större
Jag toppade med gräslök och rostad mandel. Med några egna justeringar, såklart. Det här var löjligt nog topp tre av det godaste och enklaste jag ätit och gjort
ev lite buljong från den pocherade kycklingen. Dillstuvade morötter600 g knippmorötter 3 dl crème fraiche 1 msk ättika 2 msk socker 1 dl dill , grovhackad salt ev lite buljong från den pocherade kycklingen
Servera äggen med lax, citronsås och gärna rostat bröd. Ta upp med hålslev. Smaksätt med cayennepeppar. Koka upp 1 ½ liter vatten med ättiksprit och salt i en vid kastrull. Häll såsen i en kastrull, lägg i spenaten och koka upp under omrörning, låt sjuda 2–3 min
Det händer något med både smaken och konsistensen. Jag måste medge att jag blev en aning besviken när det inte fanns kolja i fiskdisken, för det var vad jag ursprungligen hade bespetsat mig på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.