Servera med salladen, sparrisen, de pocherade vakteläggen, stekt bröd och ringla hollandaisen över. Pocherade vaktelägg Byt vatten i kastrullen och koka upp en liter vatten med ättiksprit och salt
Gör slutligen de pocherade äggen. Vit sparris medpocherat ägg, citronhollandaiseoch krassePortioner. var dock noga med att inte få med smörets mjölkvita bottensats
Häll hollandaise såsen över sparrisen och bygg upp rätten så attpå sparrisen lägger du dina räkor och på toppen av det hela översten mussla, dekorera med några halvor cherrytomater och servera
Krydda med salt, vitpepparoch citronsaft och rör i körvel. Vitan ska bli fast men gulan rinnande. Vispa ihop äggulor med vatten och värm under omrörning, antingen i vattenbad eller på platta med låg värme tills den börjar tjockna
Perfekt vit sparris – recept. Servera sparrisen med lax ochHollandaise. Denna gång blev det en chinois, ett Juliennejärn, några doseringsflaskor med pip, ännu ett måttglas, ”röda” kaffet, latexhandskar och ingredienser till kvällens middag
Smaka av med salt och peppar. Var noga med att bottensatsen på smöret ej kommer med. vitpeppar. Blanda äggulor, citron och vatten i en skål, ej av aluminium
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.