Vit sparris med pocherat ägg, citronhollandaise och krasse
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Portioner: 4/br>Du behöver: Citronhollandaise
  • 200 g Smör
  • 2 st Äggulor
  • 2 msk Vatten
  • 0.5 tsk färskpressad citronsaft
  • 0.25 st citron - rivet skal
  • Sparris
  • 1.5 st knippe vit sparris
  • Salt
  • 1 nypa socker
  • 0.5 tsk citronsaft
  • Pocherat ägg
  • 4 st färska ägg
  • 1.5 l Vatten
  • 1 dl 12% ättikssprit
  • 1 msk Salt
  • Servering
  • 4 st skivor levian eller annat ljust surdegsbröd
  • smårgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.