Bred ut vitlöksoljan över fisken på båda sidorna och försök att trycka in oljan i skårorna ifisken. Igårgrillade jag för förstagången seabream, en fisk som lever i östra delen av Atlanten, runt de brittiska öarna och ini Medelhavet
Men att tömma kylen och frukten är ju någonting som måste göras så att man inte välkomnas av någon konstig odör som kryper iväg av sig själv när man kommer hem igen
) Menvi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagdfirre är så enkelt att fixatill och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Släng upp degen på bakbordet och knåda till den, fördela till så många bullar som nivill ha. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är litemindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sigvidinteinfannsig
I stället hänger vi oss åt fisken, till de allra sista smulorna. Så en sista önskan. Man ska inte uppmuntra hajmalsindustrin, men den läxan lär vi oss dessvärre inte förrän vi gör research för den här texten
Här är receptet som visar motsatsen. Passar utmärkt på lördagskvällen éller varför inte på nyår. Paté låter sådär krångligt - sådär så man tänker att det görs bara på restaurang
Kokta blir nudlarna gråa och ser inte alls aptitliga ut, så minväldigt goda middagidag (currydoftande quorngryta med bovetenudlar) såg intespecielltsmarrig ut, tyvärr, men som min pappa alltid brukar säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.